Työkalut käyttöön - Ympäristökasvatusalan täydennyskoulutus ja kouluttajat

Tälle sivulle kokoamme ympäristökasvatusalan koulutusta, kouluttajia ja täydennyskoulutuksen järjestäjiä.

Keski-Suomi

Vihreä lippu -ohjelman alueelliset edistäjät tukevat Vihreä lippu -ohjelmaan osallistujia. Edistäjät ovat ympäristökasvatuksen asiantuntijoita, jotka tarjoavat Vihreä lippu -osallistujille tukea oman toimintansa puitteissa, esimerkiksi koulutustilaisuuksia, neuvontaa ja Vihreä lippu -tapaamisia. He voivat järjestää myös Vihreää lippua strattikoulutuksen työyhteisöön, jossa aiotaan aloittaa Vihreä lippu -toiminta. Keski-Suomessa Vihreä lippu -edistäjinä toimivat:

Nämä toimijat järjestävät kurssitusta ja toimintaa myös muille kiinnostuneille, kannattaa tutustua!

Jyväskylän avoimessa yliopistossa on tarjolla useita luonto- ja ympäristöaiheisia opintoja, joilla voit täydentää luonnontuntemustasi ja osaamistasi. Valittavana on esim. ekologiaa, lajituntemusta ja ympäristönsuojelua.

Keski-Suomen ympäristökasvatuksen yhteistyöryhmä KYKY pyrkii järjestämään aika ajoin maakunnalliset ympäristökasvatuspäivät, joille kutsutaan luennoitsijoita ja työpajan vetäjiä niin maakunnasta kuin maakunnan ulkopuoleltakin. Esitä toiveita ja seuraa ilmoittelua!

Valtakunnallinen tarjonta

Suomen ympäristöopisto SYKLI järjestää kestävän kehityksen täydennyskoulutusta eri puolilla Suomea:

Koulutustarjonnassa on mm. ympäristökasvatuksen erikoisammattitutkinnon suorittamiseen valmistava noin kaksivuotinen koulutus:

Suomen ympäristökasvatuksen seura SYKSE ry järjestää mm. vuosittain valtakunnalliset ympäristökasvatuspäivät laadukkaine luentoineen ja monipuolisine työpajoineen. Järjestämispaikka vaihtuu vuosittain. SYKSE vastaa myös Vihreä lippu -ohjelman koordinoinnista Suomessa ja järjestää ohjelmaan liittyviä koulutuksia.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ota yhteyttä meihin
Copyright © 2007 Servia KotisivutGraphic Design: Clear Vision Design