Vinkkejä opetukseen - Kestävä kehitys

Netistä löytyy paljon vinkkejä ja maksuttomia aineistoja ympäristökasvatukseen. Tutustu näihin linkkeihin ja poimi parhaat!

  • Katso myös MAPPA - tukimateriaalia kestävän kehityksen kasvatukseen ja ympäristökasvatukseen www.mappa.fi

Kestävän kehityksen verkkopalvelu (Opetushallitus) tarjoaa kattavasti tietoa, tehtäviä ja toimintaideoita useista eri teemoista, kuten kuluttamisesta, ympäristöongelmista sekä vastuustamme maailman muuttajana. Tutustu opetushallituksen ylläpitämään monipuoliseen sivustoon ja etenkin "Teemat" -alasivuihin, josta löytyvät mm. valmiit tehtävät teemoittain.

4V-hankkeen Kestävän kehityksen kasvatus -sivut ovat hyvä paketti vaikkapa päiväkodin, leikkipuiston tai koulun kestävää kehitystä miettivälle.

Lasten maapalloretki - Päiväkotien matka ympäristöystävälliseen elämään on monipuolinen aineisto, joka koostuu viidestä teemasta: jätteet, vesi, energian, hankinnat ja ympäristöasian edistäminen. Joka teemaan liittyen esitellään tehtäviä, leikkejä, kädentaitoja sekä arjen ekotekoja.

Ekokumppaneiden sivuilta löytyy hyödyllistä ja mielenkiintoista ympäristötietoutta eri muodoissaan: pelejä, leikkejä, visailuja jne. niin päiväkotiryhmille kuin lukiolaisillekin. Tutustu ja hyödynnä!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ota yhteyttä meihin
Copyright © 2007 Servia KotisivutGraphic Design: Clear Vision Design